TURE

Introtur med overnatning i shelter og telt

Studietur for H2O-linjen - den store kanotur
Kano på fos er en fantastisk oplevelse! At manøvrere kanoen ned igennem et stryg i strømmende vand, kan få adrenalinen til at pumpe hos de fleste. På denne tur lærer du, hvordan du manøvrerer en kano sikkert ned igennem vanskelige passager, og hvordan du og din makker kan vælge jeres rute fra bredden, før I selv padler det udvalgte stykke. Redningsøvelser indgår i turen, og du vil opleve, at kanosejlads kan være meget andet end en rolig tur på Mølleåen!
Undervisningen varetages af kanoinstruktører med stor erfaring. Strygene, der padles, afstemmes holdets niveau, og alle gennemgår et obligatorisk redningskursus i forbindelse med turen.

Studietur for Outdoor-Sportslinjen – Vandretur i Norge
Bliver der sagt friluftsliv, må der også siges Norge.
Vores nordlige nabo har noget af verdens skønneste natur. Denne tur vil være kulminationen på et efterskoleår, der har lært dig alt, der er værd at vide om friluftsliv. Her kommer du til at afprøve de ting, du har lært, og sammen med dine linjekammerater vil du i Norges smukkeste natur få lov til at mærke, hvad det vil sige at være ”frilufter”. Turen indgår som en del af OutdoorSports, og foregår et sted i Norge. Alt efter forholdene vælges stedet fra år til år, men lige meget hvad, kommer du til at være afsted en uge i Nordeuropas vildmark og mærke verden på nærmeste hold.


Turen ledes af underviserne på OutdoorSports, og bliver tilpasset til dig og dine kammeraters niveau. Turen er også en social tur, hvor I skal afprøve det, I lærer i årets løb, og bliver tid til fordybelse i de enkelte emner.


Studietur for Art&Craft-linjen 

Kulturrejse til Berlin eller tilsvarende storby.


Andre ture, som I selv er med til at vælge og planlægge, fx.:

  • Kajakture i Roskilde Fjord med overnatning på stranden
  • 2 dages Afslutningstur
  • Kanotur på Susåen
  • Orienteringstur – find selv hjem fra ukendt sted

Dertil skal lægges en lang række heldagsture bl.a. i forbindelse med A&C-linjen, som har stor turaktivitet i forbindelse med fx museum/kunstner-besøg.